_Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
_ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
_CNC
_ΣΦΥΡΗΛΑΣΙΑ
_ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑ
_ΤΟΡΝΕΥΣΗ
_ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
_ΑΡΧΗ
ENGLISH ΕΛΛΗΝΙΚΑ
 

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η VIMEX ιδρύθηκε πριν από 27 χρόνια με αντικείμενο την κατασκευή μεταλλικών εξαρτημάτων και σύντομα έγινε γνωστή ως μια από τις πλέον αξιόπιστες, σοβαρές και συνεπείς εταιρείες στον τομέα της. Προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής, η εταιρεία εκσυγχρονίζεται συνεχώς. Εδρεύει σε ιδιόκτητα γραφεία στην περιοχή του Ρέντη 400 τ.μ., ενώ διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη ΒΙΠΕ (Βιομηχανική Περιοχή ) Οινοφύτων συνολικής έκτασης 7.000 τ.μ., με στεγασμένους χώρους 2.500 τ.μ.
Ακολουθώντας σταθερή και ανοδική πορεία, η VIMEX έχει εξελιχθεί σε μια δυναμική εταιρεία του χώρου με την αρτιότερη παραγωγική δυνατότητα και την άριστη ποιότητα που απαιτείται στον Ελληνικό αλλά και στον Διεθνή χώρο.
Η ποικιλία του μηχανολογικού εξοπλισμού, περιλαμβάνει αυτόματους τόρνους συμβατικής τεχνολογίας ( μονοάτρακτα και πολυάτρακτα ), CNC τόρνους, CNC κέντρα κατεργασίας, σφυρήλατες πρέσες, πολυμηχανές κατεργασίας εξαρτημάτων, καθώς και πληθώρα βοηθητικών μηχανών. Η εταιρεία διαθέτει σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά ISO 9001/2000 πιστοποιημένο από την TUV CERT, γεγονός που δείχνει την επιμονή της διοίκησης στα θέματα ποιότητας.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της VIMEX, το οποίο αποτελείται από περίπου 30 άτομα, κατευθύνει και ελέγχει την παραγωγή, αξιοποιώντας με τον πληρέστερο τρόπο τον τεχνολογικά άρτιο εξοπλισμό της.
Μηχανολόγοι, εξειδικευμένοι τεχνίτες και χειριστές επιλέγονται ο καθένας με κριτήριο την ιδιαίτερη γνώση του αντικειμένου και το βαθμό προσαρμογής του.
Τα τελευταία χρόνια η VIMEX συνεργάζεται με εταιρείες από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε επίπεδο εξαγωγών, ενώ άμεσος στόχος της είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων στην παγκόσμια αγορά.
Το στρατηγικό της πλάνο για συνεχείς επενδύσεις και νέες συνεργασίες εξασφαλίζει στη VIMEX μια από τις κορυφαίες θέσεις στην αγορά.

05/2013 - ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗ 2012

06/2014 - ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗ 2013